Ontdek de kracht van bereikbaarheid-gedreven oplossingen

StraTopo helpt professionals door op een unieke ruimtelijke manier vraagstukken te benaderen en inzichten te leveren.

Logistiek

Door huidige en beoogde logistieke bewegingen en volumes te projecteren op vracht en vaarwegen helpen wij professionals in het logistieke domein met het inzichtelijk maken van de impact van beslissingen.   

Ruimtelijke ordening & Mobiliteit

Wij helpen stedenbouwkundigen en mobiliteit professionals met het plannen van een veilige en bereikbare stad door de bereikbaarheid effecten van maatregelen te duiden in cruciale inzichten.

Retail

Een belangrijk inzicht voor retailers is waar welke klanten zich bevinden. Door op een unieke en bewezen manier menselijk gedrag te simuleren weet StraTopo de inwoners en bezoekers van een gebied te projecteren over het wandel, fiets en wegennetwerk.

Gezondheid

Dat de leef en werkomgeving een relatie heeft met de gezondhied is een bewezen feit. StraTopo onderzoekt in samenwerking met gezondheidsprofessionals welke omgevingsfactoren in welke hoedanigheid invloedrijk zijn op de gezondheid van mensen.

Spotlight

Stadssimulatie voor toekomstige planning

StraTopo ontwikkelde een data-analyse- en visualisatietool die routeringstechnologie en onderzoek naar mobiliteit combineert, waardoor ruimtelijk strategen inzicht krijgen in de impact van geplande ruimtelijke investeringen en het effect daarvan op de bereikbaarheid.

Veilige routes voor schoolkinderen

Onze service biedt een formeel rapport van de locaties waar kinderen gewoonlijk naar school fietsen, waardoor ouders en scholen hun gemeenschap beter kunnen begrijpen.

Onze klanten
nl_NL