BEREIKBAARHEID

Routing engine

We berekenen de bereikbaarheid van voorzieningen vanaf elk mogelijke locatie en met elk mogelijk vervoermiddel.

In één oogopslag zien welke voorzieningen, bestemmingen en locaties binnen bereik liggen. Dat doet onze Routing Engine voor alle adressen in Nederland, voor elke reis op elk moment – met één druk op de knop.

De Routing engine berekent elke mogelijke reis in Nederland met OV, auto, fiets of te voet of een combinatie daarvan. (multimodale reis). Het is mogelijk om routes met meerdere haltes te berekenen (‘travelling salesman’). Het bereik wordt op de kaart weergegeven met reistijdcontouren (‘isochronen’).

Bereikbaarheid van supermarkten (Maastricht, centrum)
Bereikbaarheid van treinstations (Almere)

Data

Vervoermiddelen

Beschikbaarheid

Gebruiksvriendelijke informatie voor uw online klant

Bezoekers van banensites, woningsites en boekingssites willen informatie over bereikbaarheid in een oogopslag kunnen zien. Waar bevindt zich de dichtstbijzijnde school, huisarts of supermarkt? Welke horeca en toeristische attracties liggen binnen bereik? Welke werkgevers liggen binnen mijn ideale reistijd? Reistijd is voor de klant veel waardevoller dan afstand. Wij berekenen deze voor het vervoermiddel dat de voorkeur heeft: te voet, fiets, auto, OV, of een combinatie. Deze informatie kan worden geïntegreerd op uw boekings- of huizensite.

Website

Tarieven en voorwaarden

De routing engine is integreerbaar als API en is beschikbaar als software module. Wilt u meer informatie over ons aanbod? We leggen u graag de verschillende mogelijkheden uit.

 

>> Download hier de voorwaarden.

StraTopo Isochrone & Route API pricing_2023_cut

Contact

Wilt u meer weten over hoe we uw organisatie kunnen ondersteunen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met onze CEO Sven Reulen.

Contact

François de Veyestraat 8b

6221 AB Maastricht

06 – 43 43 18 33

nl_NL