SOLVING SPATIAL CHALLENGES

Over StraTopo

We ondersteunen overheden en bedrijven bij strategische keuzes omtrent ruimtelijke vraagstukken met behulp van geografische data en technologie.

We ondersteunen overheden, ingenieurs- en onderzoeksbureaus bij strategische keuzes rondom ruimtelijke vraagstukken. We doen dit met de inzet van geografische data en technologie. We ontwikkelen en onderhouden onder meer web-API’s, kant-en-klare datasets, softwareontwikkeling en op maat gemaakte analyses en visualisaties. Uiteindelijk zorgen we ervoor dat er meer rendement behaalt word dankzij data-gestuurde besluitvorming.

Visie

We richten ons op belangrijke maatschappelijke opgaven als duurzame en actieve mobiliteit, een betere bereikbaarheid en stedelijke planning voor een leefomgeving. Daarnaast zetten we onze expertise in voor commerciële uitdagingen, waaronder de beoordeling van vastgoedlocaties en het in kaart brengen van doelgroepen. We zijn sterk in het uitwerken van ruimtelijke toekomstscenario’s en gedetailleerde analyses van verplaatsingspatronen van doelgroepen. Daarbij geven we kwantitatieve analyses.

Team

We zijn een hecht team van professionals met achtergronden in data science, software development, Geographic Information Systems en consultancy. Onze motivatie is om betrouwbare data-gestuurde oplossingen ontwikkelen.

We zijn gewend om nauw samen te werken met deskundigen uit het werkveld, uit verschillende sectoren waaronder uit mobiliteit, stedelijke planning, planologie, vastgoedbeheer, logistiek en gebieds- en projectontwikkeling.

Bij de uitvoering van opdrachten staan we het liefst in direct contact met de opdrachtgever. Onze werkwijze is daarbij ‘iteratief’: we ontwikkelen software op basis van continue feedback ontwikkeld, zodat het aansluit bij de wensen van de klant.

StraTopo_Sven_Reulen

Sven Reulen

CEO

StraTopo_Shan_Shah

Shan Shah

CTO

StraTopo_Chris_CVaessens

Chris Vaessens

Software Developer​

StraTopo_Ahmad-Almaleeh

Ahmad Almaleeh

Software Developer​

StraTopo_Ralf_Tinga_round

Ralf Tinga

GIS consultant

Onze locatie: Qeske Maastricht

Sinds de oprichting is StraTopo onderdeel van Stichting Qeske Maastricht, een community van innovatieve en creatieve bedrijven. We profiteren van de uitwisseling van expertise en ervaring over IT, data, marketing, design en ondernemerschap.

nl_NL